EJENDOMME · KONTAKT · OM OS

 

KONTOR - KLINIK - VÆRKSTED.
.
Erhvervsejendom i 2 plan.

Prospekt
 
Niels Finsens Alle 37B, 2860 Søborg
eller Vilhelm Bersøes Alle 26, 2860 Søborg.

 
Kvm.: Kontant: Ejerudgift mdr. Energimærke
67 + 67 = 134 2.500.000 1.978 C

Beliggenhed:

Roligt beliggende erhvervsejendoms (anpart) i villakvarter og i gå afstand fra Søborg Hovedgade med et stort udbud af butikker, caféer m.m.

Mulighed for parkering enten langs vejen på Vilhelm Bergsøes Alle eller ved at åbne op for indkørsel til ejendommen, så parkering på ejendommen er en god mulighed for f.eks. el-biler (tilladelse til overkørsel skal indhentes fra Gladsaxe Kommune).

Der er ca. 2 km til Lyngbyvejen.

Ejendommen:

Kontor-, klinik-erhvervsejendom velegnet til mange "stille erhverv".

Ejendommen er i to lige store plan og der er adgang til begge etager ude fra, så en opdeling  af anvendelsen er mulig, hvis man ikke skulle have brug for hele ejendommen. Man kunne således udleje en af etagerne og derved opnå en lejeindtægt.

Stueetagen: Entre med skabe med ejendommens eget fjenvarmeanlæg og klinkegulv. Fra Entre er der adgang til flot toilet, stort kontor mod gaden samt stort fælleskontor/recpetion med indvendig trappe til 1. sal. (smukt trægulv) og mindre udgang til ejendommens terrasse - et oplagt sted at indtage frokostpausen når vejret tillader.

1. sal: Egen indgang fra udvendig repos til stort spisekøkken med smukt stengulv, fra køkkenet er adgang til alle rum,. Stort kontor ud mod gaden, flot toilet og seperat flot brusebad. Mod baghaven er der ligeledes et stort kontor med interne trappe ned til stueetagen. Begge kontorer har smukt trægulv.

Selvom ejendommen fremstår som en bolig, er det ikke lovligt at anvende den som bolig og der kan ikke opnås tilladelse til anvendelse som bolig fra Gladsaxe Kommune.

Gulvvarme der hvor der sten/flisegulv.

 

 
 
EJENDOMSMÆGLERFIRMAET GRETHE KØBKE · LYNGBYVEJ 317, 1. SAL · 2820 GENTOFTE · TLF. 21 86 07 00